jan
15

Welcome

| Szerző: hungarianhelyszinelo | 2:27 pm

Sziasztok!

Személy szerint nem hallottam sosem a Hungarian helyszínelő blogjáról mindaddíg amíg a TV2 le nem csapott rá. Ennek köszönhetően viszont utána nézem mi is volt ez és, mivel én nagyon nem nagyon szeretem, ha a multik és a média a kisembereket terrorizálja ezért gyorsan megnéztem mi is menthető ebből a törölt blogból. Amit megtaláltam most itt találhatjátok eredeti formában, ha már papíron ebben az országban szólásszabadság van.  Esetleg ha valakinek még sikerül valamit előszednie küldje el nekem és kitesszük szépen ide, hátha az eredeti szerző újra kezdi és így lesz honnan szépen visszatennie a régebbi irásait is. Ha esetleg újraindulna valahol a blog kérlek tudassátok velem, mert akkor erre már nem lesz szükség és bezárom.

Akik esetleg nem tudnák miről is van itt szó, azoknak itt egy kis háttéranyag:

klikk ide

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianhelyszinelo.blog.hu/api/trackback/id/tr20879649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cowkie 2009.01.15. 14:58:06

NAGY kar, h osszevissza raktad fel a bejegyzeseket. korrigald pls!

kinty 2009.01.16. 13:13:00

Gratulálok!
Élvezetes, szórakoztató olvasmány. Humorérzék dícsértes. Engem megvettél! :-)

v2peti 2009.01.19. 11:00:45

Nekem az jut az eszembe, hogy már a kezdetekkor deklarálták a 2. helyet azzal, hogy a TV2 nevet választották. Igaz, régen még Lakodalom Lajos vagy Vágó István tudott nézőket szerezni. Bár már ott is voltak óriási hibák, hogy Vágó Pista műsora minden nap 21:40-kor kezdődött, és 22:00-kor a tények, függetlenül attól, hogy a film 21:35-kor vagy 21:50-kor ért véget, azaz sohasem akkor kezdődtek a műsorok, mint amikor az újságban szerepeltek. Vagy akkoriban (98 táján) az éjszakai film mindig 0:30-kor kezdődött. Ez is papíron, így volt amikor 20 perccel elbőő, mint az újságban írtak.
De még ma is hozzák a formájukat. Tavasszal a Vissza a jövőbe! című film majdnem 10 perccel előbb kezdődött, az adáselőtti reklámblokk kihagyásával. Egy tisztességes tévétársaságnál ilyen mínuszos kezdés csak egyszer fordulhat elő. Második alkalommal már repül a főszerkesztő.
Végre van valaki, aki megírja, hogy mitől (hát a fejétől) bűzlik a hal. (a tortán is meg az egész székházban) Mert ott is mivel újat nem tudnak kitalálni, ezért csinálnak balhés adásokat. (pl. volt BK-szereplők vacsorája)
süti beállítások módosítása